Preh

Prin relația noastră strânsă cu instituții din domenii diverse, studenții pot participa la programe de practică și internship. În colaborare directă cu marile firme din industria auto și aeronautică, s-au dezvoltat în ultimii ani mai multe programe de licență și masterat. Planul de învățământ al acestor programe este conceput împreună cu specialiștii acestor companii. Anual, în cadrul conferinței AFCO, universitatea organizează întâlnirea absolvenților ei cu reprezentanți ai companiilor. Cele mai interesante proiecte de diplomă ale studenților sunt premiate, iar autorii lor au șanse reale să fie remarcați de viitorii angajatori.

Știri și evenimente

ultimele noutăți

International students cultural night out

În data de 4 mai 2018, va avea loc în Aula Sergiu T. Chiriacescu, începând cu ora 17:00, seara culturală dedicată studenților internaționali din Universitatea Transilvania din Brașov.

International Conference

International Conference on Analytical and Nanoanalytical Methods for Biomedical and Environmental Sciences

BIT - eveniment dedicat studenților pasionați de IT

Vă așteptăm în perioada 19-23 martie la Aula Universității la BEST Information Technology. Companii de renume, precum Mondly, Metro Systems, Zitec și Miele vor susține prezentări, workshop-uri și vor organiza competiții IT.