Avizier studenti


FEB
24
2017

Companiile vin la întâlnire cu studenții IESC!

Vineri, 3 martie 2017, în intervalul orar 9:00 – 17:00 se va desfășura la Aula Sergiu T. Chiriacescu evenimentul Studenții IESC și companiile. În cadrul evenimentului, pe parcursul întregii zile, studenții au ocazia să participe la activități în care vor fi prezentate direcții de activitate și proiecte reprezentative ale companiilor, programe oferite de companii pentru studenți, oportunități de carieră, seminarii și demo-uri.

Agenda zilei poate fi consultată [aici].

Pentru detalii organizatorice privind participarea și înscrierea la activități, studenții vor fi contactați de tutorii de an.

Companii participante: Siemens Convengence Creators, Siemens Industry Software, Siemens Corporporate Technology, Miele Tehnica, Preh Romania, Benchmark Electronics Romania, Continental Automotive Systems, IXIA, Stabilus Romania, Waters Romania, TRANSFOND, NTT DATA Romania.FEB
21
2017

Anunt important privind bursele sociale pentru semestrul 2 al anului universitar 2016-2017

 Anunt important referitor la bursele socialeFEB
16
2017

Oferta de practica - Siemens Corporate Technology

Siemens Corporate Technology - oferta de practica pentru studenti de la profilele Automatica, Tehnologia Informatiei, Electronica, Telecomunicatii, Calculatoare, Electrotehnica. Mai multe detalii aici.FEB
12
2017

Continental Sibiu: Summer Internship 2017

Continental Sibiu te provoaca in vara la o experienta in care sa afli mai multe despre viitorul automotive alaturi de studenti din toate colturile tarii: Summer Internship 2017.IAN
30
2017

Anunturi internship si part-time de weekend Benchmark

Program de internship propus de Benchmark dedicat studentilor pasionati de domeniul tehnologiilor si proceselor de fabricate specifice industriei electronice. Pe durata programului, studentii au sansa de a fi in permanenta ghidati de catre un mentor si de a participa activ la training-uri de dezvoltare profesionala si personala.Program part-time de weekend pentru studenti propus de Benchmark.

IAN
19
2017

Anunturi privind Sesiunea de iarna 2016-2017

  1. Programare consultatii pentru examene - Inainte de fiecare examen, in ziua premergatoare celei in care este programat examenul, sunt programate intalniri pentru consultatii. Ora si locul vor fi aceleasi ca cele pentru examen.
  2. In zilele de 23 si 24 ianuarie 2017 examenele si consultatiile se desfasoara conform programarilor.


DEC
08
2016

Conti Presentation in your university

Compania Continental Sibiu va invita luni, 12 decembrie 2016, ora 12:00 in sala N II 1 la o prezentare interactiva adresata tuturor studentilor facultatii IESC. Vor fi prezentate oportunitatle de colaborare. Prezentarea este de interes mai ales pentru studentii anilor II si III.DEC
07
2016

Transport gratuit pe calea ferata în vederea participării la vot

În atenția studenților Universității Transilvania din Brașov

Studenții pot beneficia de transport gratuit în vederea participării la vot, conform art.1 și 2. a Ordonanţei de urgenţă nr. 89/2016 privind instituirea cadrului legal pentru facilitarea transportului gratuit pe calea ferată română în vederea exercitării dreptului de vot la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016 de către elevii şi studenţii din România, publicată în MO nr.978/6.12.2016:

Art. 1. - 

 În vederea exercitării dreptului de vot, pentru elevii şi studenţii din România cu vârsta de peste 18 ani cu drept de vot, care studiază în alte localităţi decât localitatea de domiciliu, se acordă o călătorie gratuită dus-întors, pe calea ferată, de la localitatea unde se află la studii şi unde se prezintă la casa de bilete la localitatea de domiciliu şi, respectiv, de la localitatea de domiciliu la localitatea unde efectuează studiile, cu tren regio şi interregio, clasa a II-a, în perioada 8-12 decembrie 2016.

Art. 2. -

(1) Eliberarea biletului de călătorie se va face la casele de bilete ale staţiilor de cale ferată şi agenţiilor de voiaj pe baza actului de identitate şi a carnetului de elev/student vizat pentru anul şcolar/universitar în curs sau a adeverinţei care atestă calitatea de elev/student, după caz, obligatorie fiind procurarea atât a biletului pentru dus, cât şi pentru întors.

(2) Călătoria de întoarcere se va efectua în zilele de 11 şi 12 decembrie 2016.

(3) Pe biletul de călătorie eliberat se vor menţiona numele şi prenumele beneficiarului, CNP-ul, seria şi numărul actului de identitate, calitatea elev (E)/student (S).NOI
21
2016

Intalnire cu STABILUS

Studentii anilor IV Licenta si studentii de la Master sunt invitati la o intalnire cu compania STABILUS joi, 24 noiembrie 2016, ora 18, sala N II 1.

Detalii privind tematica si inscrierea pentru participare gasiti aici [  VINO SA-TI INCEPI CARIERA ].NOI
13
2016

BuzzCamp

In data de 15 noiembrie 2016 se organizeaza in Brasov, la Hotel Ambient, evenimentul BuzzCamp, cel mai complex eveniment bianual dedicat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18-26 de ani. Acestia vor fi pusi fata in fata cu companii de top, speakeri motivationali si persoane publice venite special pentru a dezbate cu ei teme de dezvoltare personala si orientare in cariera.

BuzzCamp cuprinde conferinte, workshop-uri sustinute de companii si traineri si fotolii de consiliere in pauze, unde participantii pot interactiona cu companiile prezente.

Participarea este gratuita.

Agenda evenimentului este:

  • 10:00-11:00 - Conferinta dezvoltare profesionala (speakeri din partea companiilor participante) Generatia Z, designerii viitorului
  • 11:00-12:00 - Conferinta dezvoltare personala (spekeri motivationali, traineri, artisti) Perseverenta. De cate ori incerci pana reusesti?
  • 12:00 - 12:30 Coffee Break
  • 12:30 - 14:00 - Sesiuni workshop

Compania Miele va organiza un Workshop sustinut de Fabian Henze – Head of Software Development, in care tinerii vor avea ocazia sa descopere cele mai noi tendinte in lumea aparatelor inteligente:

Let your imagination be challenged while discovering the newest trends in the world of smart appliances!
Join us at Miele’s workshop ”Get inspired. Smart minds for smart appliances. Miele@Home” !
Sign up for BUZZCamp Brașov here:  https://goo.gl/oVkOxUNOI
10
2016

Caravana Drive Your Career@Renault

Grupul Renault Romania a demarat in luna octombrie 2016 proiectul intitulat Caravana Drive Your Career@Renault, ce se adreseaza studentillor de la programele de licenta si master. Studentii au posibilitatea de a descoperi oportunitatile de cariera oferite de Grupul Renault Romania prin participarea la un workshop interactiv.

Caravana Renault va ajunge la Brasov, la Universitatea Transilvania, miercuri, 16 noiembrie 2016. Programul se va desfasura la Aula Universitatii Transilvania si va include:

  • ora 11:00 - o intalnire cu cadrele didactice universitare;
  • ora 12:00 - o intalnire cu studentii;
  • expozitie autoturisme.

Informaţii suplimentare despre eveniment la: http://www.unitbv.ro/Studenti/NoutatisiAnunturi.aspx