Premiere - cei mai buni studenti

In perioada 1 februarie - 20 martie 2017 are loc inscrierea la concursul de selectie pentru o bursa Erasmus+ in anul universitar 2017-2018. Informatii legate de calendarul de desfasurare a activitatilor de selectie si de dosarul de candidatura se gasesc la  http://www.unitbv.ro/ori/Mobilit%C4%83%C8%9Bistudenti/ErasmusPlus/Outgoing.aspx.


Transport gratuit pentru studenti, in vederea participarii la vot (11 dec. 2016)

Studenții pot beneficia de transport gratuit în vederea participării la vot, conformart.1 și 2. a Ordonanţei de urgenţă nr. 89/2016 privind instituirea cadruluilegal pentru facilitarea transportului gratuit pe calea ferată română în vederea exercitării dreptului de vot la alegerileparlamentare din data de 11 decembrie 2016 de către elevii şi studenţiidin România, publicată în MO nr.978/6.12.2016Taxe pentru studentii repetenti (click pt. a descarca fisierul)CONTURI email pt. studenti:

În atenția studenților din anul 1:

Numele contului instituțional de forma
<nume>@student.unitbv.ro
prin care aveți acces la serviciile IT ale universității v-a fost transmis individual pe email-ul declarat la admitere. 
Pentru a vă stabili parola, veți urma procedura descrisă în acel mesaj.
Biroul IT: www.unitbv.ro/it

Mobilitati ERASMUS+ pentru studenti:

Studentii interesati sa beneficieze de o mobilitate Erasmus+ de studiu sau de practica sunt invitati pe data de 5.12.2016, la ora 16, in sala HII6 la o prezentare a programului Erasmus+, eveniment organizat in cadrul Saptamanii Erasmus+ in Universitatea Transilvania din Brasov.


Burse FISITA

Membru SIAR Junior


Tutori, pe ani de studii, la specializarile coordonate de departamentul DATR.


Referat de exmatriculare pentru neplata taxei de scolarizare.


Deschiderea festiva a anului universitar 2016-2017, pentru studentii Facultatii de Inginerie Mecanica, Învăţământ cu Frecvenţă, va avea loc în 3 Octombrie 2016, ora 8:30, în Marele Amfiteatru (corpul N, sala MA).


Deschiderea festiva a anului universitar 2016-2017, pentru studentii Facultatii de Inginerie Mecanica, Învăţământ cu Frecvenţă Redusă, va avea loc în 8 Octombrie 2016, ora 10:00, în Marele Amfiteatru (corpul N, sala MA).ANUNT    IMPORTANT

STUDENTII CARE NUINDEPLINESC CONDITIA SA TREACA IN AN SUPERIOR SI INDEPLINESC CONDITIA SA REPETE ANUL, TREBUIE SA DEPUNA CERERE DEREPETARE LA SECRETARIAT.

TERMEN DEPUNERECERERI DE REPETARE - 27.09.2016


Propunerea de exmatriculare a studentilor cu taxa care nu au platit taxa integrala pentru anul universitar 2015 2016


În atenţia absolvenţilor care au promovat examenul de Diploma în iulie 2015: 

SUPLIMENTELE LA DIPLOMA se pot ridica de la Decanatul Facultăţii începând de astăzi, între orele 13,00 şi 15,00, de luni până joi.

Studentii care urmeaza cursurile de master sunt obligati sa aduca la secretariat - Diploma de bacalaureat, Diploma de inginer si Suplimentul la diploma de inginer - in original si copie legalizata,  pana la data de 30.09.2016,  in caz contrar vor fi declarati studenti cu TAXA.
DreamSpark Microsoft - Licente software pentru studenti si cadrele didactice

Universitatea a achizitionat accesul la pachetele de software disponibile prin programul DreamSpark Microsoft.

Studentii, cadrele didactice si cercetatorii vor putea instala pachetele de software pe calculatoarele personale, exclusiv pentru activitati didactice, conform termenilor si conditiilor programului.

Termeni si conditii pachet Standard (disponibil tuturor facultatilor) https://www.dreamspark.com/Institution/DS-EULA.aspx
Termeni si conditii pachet Premium (disponibil pentru 16 facultati; facultatile de Litere si Muzica nu pot avea acces la acest pachet) https://www.dreamspark.com/Institution/DSP-EULA.aspx

Pentru inscrierea in acest program, va rugam sa accesati formularul de inregistrare disponibil pe portalul universitatii, la butonul Servicii IT>DreamSpark (http://portal.unitbv.ro/)

Dupa procesarea datelor, veti primi un e-mail cu detalii privind pasii de urmat pentru accesarea contului dvs. pe website-ul DreamSpark si descarcarea pachetelor de software.
Acest mesaj il veti primi la adresa dvs. de e-mail din domeniul @student.unitbv.ro / @unitbv.ro.

Daca intampinati dificultati, va rugam sa-i contactati pe colegii din cadrul Biroului de Retelistica si Informatizare, la adresa de e-mail dreamspark@unitbv.ro.Drive Your Future - Catalogul cu temele de stagiu Grup Renault Romania,  inca disponibile pentru anul 2016


Anunt important - decontare transport