Cazare Burse   Tabere

Orarul semestrului

Planificarea sesiunii 

Tutorii de an

Structura anului universitar     Secretariat     Comisiile CEAC 

 Propuneri de teme pentru proiectele de licenta/disertatie    IS    ISI    SM    IAIM     IEDM    ISMA     IMMA 

Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor asigura:

1.    Locuri in caminele din campusul Colina – pentru studentii cu domiciliul situat la o distanta mai mare de 30 km de Brasov.

2.    Masa la cantina, contra-cost, in sistem de autoservire. Meniu variat. Costul unui meniu, cu trei feluri de mancare pentru pranz, este de 7 - 15 lei.

3.    Burse - cuantumurile burselor studentilor pentru semestrul II al anului universitar 2016-2017 sunt: bursa sociala 500 lei/luna, bursa de studiu 600 lei/luna, bursa de merit 800 lei/luna si bursa de performanta 1.300 lei/luna.

4.    Burse internationale de studiu prin programul Erasmus+ la universitati partenere din UE cu care facultatea SIM are acorduri bilaterale (lista universitati partenere). Pentru mai multe informatii despre oportunitatile programului Erasmus+  » citeste.

5.    Acces liber la bibliotecile de specialitate la fiecare departament si la biblioteca universitatii.

6.    Facultatea, prin serviciile Universitatii asigura reduceri la transportul CFR si local, posibilitatea obtinerii IYTC - International Youth Travel Card - cu reduceri la bilete de avion, autocar si tren, reduceri la magazine, restaurante, muzee, discoteci, hoteluri, etc.