MISIUNEA FACULTATII

Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei promoveaza un sistem educational de excelenta, centrat pe student, ghidat de standardele educationale actuale si racordat permanent cerintelor de pe piata muncii. Valorile care ne anima demersul sunt respectul, onestitatea, competenta, transparenta si angajamentul fata de clientii nostri.

Facultatea are misiunea de a produce cunostinte prin activitati de cercetare, de a forma specialisti performanti in domeniul psihologiei si al stiintelor educatiei care sa isi dezvolte si aplice cunostintele intr-un demers etic si stiintific. De asemenea, facultatea asigura pregatirea initiala a tuturor categoriilor de aspiranti la cariera didactica si formarea continua a profesionistilor din invatamant.

Prin activitatile desfasurate si parteneriatele incheiate cu institutii si companii, facultatea contribuie la progresul comunitatii academice si al comunitatii locale.

Pentru realizarea acestei misiuni, ne propunem urmatoarele obiective strategice:
• Diversificarea ofertei educationale in conditiile cresterii calitatii procesului didactic.
• Organizarea si gestiunea activitatii de cercetare stiintifica.
• Dezvoltarea relatiilor de colaborare cu institutii de invatamant superior si de cercetare din spatiul national si international.
• Dezvoltarea organizationala.
• Dezvoltarea relatiilor cu comunitatea academica si cu comunitatea locala.

 

INVESTESTE IN TINE PENTRU A FI RESURSA PENTRU CEILALTI