Gheorghe PUCHIANU

Şef Lucr. Univ. Dr. PUCHIANU GHEORGHE
Departamentul: Ingineria și Managementul Alimentației și Turismului
Facultatea: Alimentație și Turism

Contact:

Str. Castelului, nr. 148, Brasov, Romania
Corp „R” , sala RI4
Tel. +40-268-472222 / +40-0268-472222
E-mail: gheorghe.puchianu@unitbv.ro

Descarcă CV

Interese de cercetare:

  • Microbiologie alimentelor,
  • Experizarea alimentelor prin examene de laborator,
  • Siguranța Alimentelor

Publicații (selecție)

  • Puchianu G. (2012) Criterii microbiologice de siguranță alimentară și igienă a prelucrării – Alimente de origine animală, Editura Universității Transilvania din Brașov. ISBN 978-606-19-0097-8.
  • Puchianu G., Necula V., Enache D.V. (2016).Research on active and passive monitoring aeromicroflora in the milk units processing, Acadedemy of Romania Scientists, Annals - Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. Volume 5, Number 1, ISSN 2069-1149. Editura Academiei Oamenilor de Ştiință din România.
  • Puchianu G., Necula V., Enache D.V (2016). Research of microbiological expertise of drinking water by counting E.coli and coliforms using membrane filtering method. Journal of EcoAgriToursim Proceeding of 6th BIOATLAS Conference Vol. 12, no.1.
  • Puchianu G., Necula V., Enache D.V. (2016).Research regarding microbiological contamination for some food pakinguse. Acadedemy of Romania Scientists, Annals - Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. Volume 5, Number 1, ISSN 2069-1149. Editura Academiei Oamenilor de Ştiință din România,
  • Puchianu G. (2017). Microbiologie Specială – Lucrări Practice de Laborator, Editura Universității Transilvania din Brașov. ISBN: 978-606-19-0827-1