Serviciul german de schimb academic

Prin relația noastră strânsă cu instituții din domenii diverse, studenții pot participa la programe de practică și internship. În colaborare directă cu marile firme din industria auto și aeronautică, s-au dezvoltat în ultimii ani mai multe programe de licență și masterat. Planul de învățământ al acestor programe este conceput împreună cu specialiștii acestor companii. Anual, în cadrul conferinței AFCO, universitatea organizează întâlnirea absolvenților ei cu reprezentanți ai companiilor. Cele mai interesante proiecte de diplomă ale studenților sunt premiate, iar autorii lor au șanse reale să fie remarcați de viitorii angajatori.

 

Știri și evenimente

ultimele noutăți

SINGRO 2018

Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR) vă invită să participați la a XIII-a ediție a Simpozionul Ştiintific al Inginerilor Români de Pretutindeni - SINGRO 2018, cu tema Ingineria în slujba dezvoltării României.

Centenarul înseamnă doi ani: 1918 1919

Marți 05.06.2018, începând cu ora 12, în Aula Universității Transilvania vă invităm la conferința intitulată: “Centenarul înseamnă doi ani: 1918 – 1919” susținută de istoricul Alex Mihai Stoenescu.