Ingineria produselor alimentare

Domeniul de licență în care se încadrează acest program de studii este Ingineria produselor alimentare. Durata studiilor este de 4 ani (240 de credite ECTS). Obiectivul acestui program de studii este de a asigura pregătirea profesională a specialiștilor în domeniul controlului și expertizei produselor alimentare. Scopul acestui program de studiu este de a forma ingineri cu pregătire generală în domeniul tehnologiilor alimentare, al microbiologiei, biochimiei, conducerii proceselor și exploatării utilajelor. Noțiunile teoretice însușite la orele de curs sunt aplicate în cadrul orelor de laborator pentru controlul fabricatiei si al calității produselor alimentare, identificării și dozării constituenților alimentelor, poluanților alimentari.

 

Click aici pentru detalii

 


Domeniul de licență în care se încadrează acest program de studii este Ingineria produselor alimentare. Durata studiilor este de 4 ani (240 de credite ECTS). Studenții dobândesc competențe: Identificarea, descrierea şi utilizarea adecvată a noțiunilor specifice ştiinței alimentului şi siguranței alimentare; Conducerea proceselor generale de inginerie, exploatarea instalațiilor din industria alimentară; Supravegherea, conducerea, analiza şi proiectarea tehnologiilor alimentare; Proiectarea de produse alimentare noi, implementarea şi managementul de proiecte; Managementul producției, marketingul şi controlul calității produselor alimentare;

 

Click aici pentru detalii