Absolvenții în Fața COmpaniilor 2018

Dacă aveți un proiect inovator, o idee originală sau pur și simplu credeți că lucrarea de licență poate fi implementată într-o companie, vă așteptăm să vă înscrieți la AFCO – Absolvenți în Fața Companiilor. Vă veți prezenta proiectele în fața reprezentanților mediului economic.

Conferința Absolvenții în Fața COmpaniilor (AFCO) va avea loc în 24 aprilie și se adresează studenților din anii terminali care doresc să prezinte aspecte specifice proiectelor proprii de diplomă/lucrărilor de licență, reprezentanților mediului economic și socio-cultural. Totodată, la conferință pot participa studenți din anii mai mici cu rezultate deosebite obținute în cadrul unor proiecte/lucrări științifice.

Studenții vor realiza un rezumat al proiectului lor, sub forma unui poster de dimensiune A1 și se vor înscrie pe www.unitbv.ro/afco2018

Binînțeles, cele mai bune proiecte vor fi răsplătite, iar la final ne vom bucura împreună de un super concert - Holograf

Accesează informațiile despre Modulul de pregătire psihopedagogică, Erasmus+, Centrul pentru învățământ la distanță și cu frecvență redusă, Centrul de formare continuă sau despre Biroul de asigurare a calității.

didactic.unitbv.ro