Orientation Days

Salut!

Acum, că ești #studentlaunitbv, ți-am pregătit o serie de activități menite să te inițieze în viața de student. Te așteaptă colegi noi, cursuri inedite și noi moduri de a învăța, dar și un nou stil de viață. Ceea ce vrem noi să-ți arătăm este că nu va lipsi distracția. Tocmai de aceea, te așteptăm duminică, 30 septembrie, de la ora 15:30, pe Colina Universității, la Corpul C, unde ți-am pregătit concursuri, jocuri de intercunoaștere, prezentări ale asociațiilor studențești, dar și muuulte, muuulte premii. Vino mai întâi pe la standul facultății tale, validează-ți înscrierea online și ia-ți brățara de #studentlaunitbv și cadourile pe care ți le-am pregătit.

Seara, te așteptăm și la un super concert Vița de vie! Intrarea este liberă pentru toți studenții Universității Transilvania din Brașov.

Dacă va ploua, nu-ți face probleme! Avem totul pregătit ca tu să te bucuri din plin de prima ta zi de student!

Pentru a participa la jocurile și concursurile pregătite, înscrie-te online! Te poți înscrie la mai multe competiții.

Dacă ești student în anii mai mari, ne bazăm pe ajutorul tău! Înscrie-te AICI pentru a deveni voluntar în organizarea acestui eveniment. Pe lângă experiența pe care o vei căpăta, ți-am pregătit și un „kit de voluntar”. Hai să deschidem anul universitar alături de prieteni și cu multă bună-dispoziție!