Noi dezvoltăm universitatea - 2020

Noi dezvoltam universitatea

Ai vrea să schimbi unele lucruri în campus și ai idei care ar putea îmbunătăți viața studenților?  Suntem încântați să le realizăm împreună!

Tocmai de aceea am lansat proiectul „Noi dezvoltăm universitatea”, un proiect în care ideea ta valorează 100.000 de lei. Vino cu o idee despre cum ai putea îmbunătăți lucrurile în campus sau alege una din temele impuse de universitate și noi îți dăm 100.000 de lei ca să-ți pui proiectul în practică. 

Teme propuse de conducerea universității
  1. Modernizarea sistemului de supraveghere video (on-line) al căminelor și cantinelor UniTBv (spații adiacente exterioare și holuri comune);
  2. Dezvoltarea unui sistem de management viizual și a unui sistem operativ la nivelul căminelor și cantinelor UniTBv privind procesele de escaladare a informațiilor de urgență (probleme de ordin tehnic, PSI, Salvare, Poliție, Jandarmerie etc.);
  3. Dezvoltarea unei aplicații studențești periodice (ziar - ex: Ziar UniTBv, Ziarul Universității Transilvania, Student de Brașov...) și a unui centru de presă aferent. (publicație on-line și tipărită).
  4. Crearea unui mediu digital pentru alegerea și verificarea disciplinei Educație Fizică, pentru studenții care nu aparțin facultății de profil sportiv;
  5. Crearea unui sistem informatic pentru urmărirea, on-line, a documentelor de la registratura universității.

Calendarul proiectului

27 ianuarie 2020 – 09 martie 2019 - depunerea propunerilor de proiecte
09 martie 2020  20 martie 2020 – analiza propunerilor și anunțarea proiectelor câștigătoare
20 martie 2020 – 01 decembrie 2020 – implementarea proiectelor câștigătoare*

*Pentru proiectele declarate câștigătoare se va stabili și un grafic de raportare a stadiului proiectului. Acest grafic urmează să fie comunicat după desemnarea proiectelor câștigătoare.

Proiectele declarate câștigătoare vor fi finanțate de către UniTBv, din venituri proprii/fondul de burse, cu suma maximă de 100.000 lei fiecare, din care 30.000 lei sub formă de burse acordate membrilor echipei de implementare (minim 3 studenți).

Condiții de participare
  1. Să fii student la zi, (licență, masterat, doctorat), la Universitatea Transilvania.
  2. Să ai o echipă formată din minim 3 membrii.
  3. Să te informezi referitor la aspectele tehnico-administrative și legale, aferente funcționării universității.
  4. Să implementezi proiectul cu ajutorul propriei echipe, în colaborare cu angajații universității.

 

                Noi dezvoltam universitatea 2020 - Rezultate