BIT - eveniment dedicat studenților pasionați de IT

Vă așteptăm în perioada 19-23 martie la Aula Universității la BEST Information Technology. Companii de renume, precum Mondly, Metro Systems, Zitec și Miele vor susține prezentări, workshop-uri și vor organiza competiții IT.

BIT este un eveniment gratuit dedicat studenților interesați de domeniul IT, care va avea loc în perioada 19-23 Martie la Aula Universității Transilvania.

În cadrul acestei ediții, vor fi prezenți reprezentanți ai unor companii de renume precum ar fi Mondly, Metro Systems, Zitec și Miele prin intermediul cărora se vor realiza cele 6 activități la care va așteptăm.

Activitățile constau în prezentări de companie, workshop-uri și competiții IT. Companiile vor avea ocazia să interacționeze cu participanții și să își prezinte oportunitățile de angajare pentru studenți, modalitățile de obținere a burselor și a internship-urilor.

Este o ocazie foarte bună atât pentru studenții în ani mai mici, cât și pentru cei în ani terminali care trebuie să facă practica sau care doresc să se angajeze. Există posibilitatea încărcării CV-ului chiar de la înscrierea pe site: bit.bestbrasov.ro

Locurile sunt limitate.