Toamna anteprenorială a studenților UniTBv

23- 26 octombrie 2019, Aula ”Sergiu T. Chiriacescu”

Ești student la UnitBV? Vrei sa afli mai multe despre antreprenoriat? Cauți inspirație? Sau vrei să lucrezi la ideea ta de afaceri? Te așteptăm la "Toamna antreprenorială a studenților UnitBv"!
Pe parcursul evenimentului vei avea parte de formare antreprenorială (training-uri) pe patru direcții (construirea și validarea unui model de afaceri, dezvoltarea unui produs / serviciu viabil, marketing antreprenorial, strategii antreprenoriale de creștere a afacerii).

Vrei să fii la curent cu oportunitățile din domeniul antreprenoriatului?
Societatea Antreprenorială Studențească îți oferă șansa să stai față în față cu 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗨𝗦 𝗚𝗛𝗘𝗡𝗘𝗔, antreprenor în serie, investitor, business angel, trainer în programe de succes dar și autorul primei cărți de antreprenoriat din România.
𝗠𝗶𝗲𝗿𝗰𝘂𝗿𝗶, 𝟮𝟯.𝟭𝟬 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟳 𝗹𝗮 𝗔𝘂𝗹𝗮 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶 𝘀𝗮𝗹𝗮 𝗨𝗜𝟳, reputatul antreprenor va împărtăși din experiența sa și va discuta despre 𝗜𝗱𝗲𝗶 𝘀̦𝗶 𝗢𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝗶̂𝗻 𝗮𝗻𝘁𝗿𝗲𝗽𝗿𝗲𝗻𝗼𝗿𝗶𝗮𝘁.

Îți dorești o carieră într-o companie mare sau ești atras de ideea antreprenoriatului ? Nu știi care variantă ți se potrivește mai bine?
Societatea Antreprenorială Studențească îți dă întâlnire cu persoana potrivită care te ajută să găsesti răspunsul: 𝗧𝗔𝗧𝗜𝗔𝗡 𝗗𝗜𝗔𝗖𝗢𝗡𝗨, 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗮 𝗱𝗲 𝗘𝘀𝘁 𝗹𝗮 𝗖𝗲𝗲𝘁𝗿𝘂𝘀 (𝗜𝗺𝗺𝗼𝗰𝗵𝗮𝗻). Cu o experiență bogată în management, acumulată în mai multe companii franceze, 𝗧𝗮𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗗𝗶𝗮𝗰𝗼𝗻𝘂 vine pentru tine 𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝟮𝟱.𝟭𝟬 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟳 𝗹𝗮 𝗔𝘂𝗹𝗮 "𝗦𝗲𝗿𝗴𝗶𝘂 𝗧. 𝗖𝗵𝗶𝗿𝗶𝗮𝗰𝗲𝘀𝗰𝘂", 𝘀𝗮𝗹𝗮 𝗨𝗜𝟳 pentru a dezbate pe tema Antreprenoriat sau Intraprenoriat?

Programul complet al evenimentului este:

23.10.2019 ora 17.00 - “Idei și oportunități" alături de Marius Ghenea
25.10.2019 ora 13.00 - Workshop "De la idee la model de business” alături de Andrei Neagu
25.10.2019 ora 17.00 - "Antreprenoriat sau Intraprenoriat?" alături de Tatian Diaconu (GM Ceetrus)
26.10.2019 ora 9.30 - Workshop "Strategii antreprenoriale de creștere a afacerii" alaturi de lect. Cristina Nicolau

Intrarea la eveniment se face pe bază de înscriere la https://www.unitbv.ro/formular-inscriere-toamna-antreprenoriala.html