Simpozionul „Educația în farmacologie”

10-11 noiembrie 2023

Sub auspiciile Societății Române de Farmacologie și în parteneriat cu Universitatea Transilvania din Brașov se desfășoară în perioada 10-11 noiembrie, simpozionul “Educația în farmacologie”. Întâlnirea este marcată de prezența unor importante personalități din lumea academică românească în domeniul farmacologiei și a farmacologiei clinice. Salutăm prezența la Brașov a noii conduceri a Societății Române de Farmacologie:

Președinte: Prof. Dr. Anca Buzioanu, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca,

– Vicepreședinți: Prof. Dr. Daliborca Vlad ( UMF „V. Babeș” Timișoara), Prof. Dr. Radu Iliescu (Prorector la UMF „Gr. T Popa”, Iași), Prof. Dr. Lorena Dima (Universitatea Transilvania din Brașov),

– Secretar general: Șef lucrări Octavia Sabin (UMF Cluj)

– Trezorier: Conf. Dr. Gabriela Cioca (Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu)

– Membri ăn Comitetul director: Prof. dr. Cristina Mogoșan (UMF Cluj), Dr. Vlad Negulescu (UMF „Carol Davila”) și Prof. Dr. Mihai Nechifor (UMF Iași)

– Membri de onoare ai SRF: Prof. Dr. Victor Voicu și Prof. Dr. Ion Fulga

Temele conferinței vizează o analiză a situației actuale a educației în farmacologie și farmacologie clinică, strategii de predare și învățare și pregătirea rezidenților în această specialitate. Universitatea Transilvania din Brașov este onorată să fie gazda acestui eveniment și își arată astfel deschiderea către excelență în toate domeniile pe care le gestionează.