Al 28-lea Congres Internațional de Psihologie și Educație

27–29 aprilie 2020, Aula „Sergiu T. Chiriacescu”

Evenimentul este organizat de Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Universitatea Transilvania din Brașov) și Asociația internațională Psicología Evolutiva y Educativa de la Infancia, Adolescencia, Mayores y Discapacidad (INFAD).

În acest an, congresul are ca temă de  psihologia pozitivă – abordări teoretice și demersuri aplicative în toate ciclurile vieții și în ipostaze individuale variate. Dorim să fie un prilej de întâlnire și reflecție, în care participanții să aibă ocazia să își prezinte rezultatele cercetărilor într-un schimb fecund de idei și să propună soluții utile și durabile la nivel societal. Intervențiile în plen vor permite abordarea nuanțată a temelor majore ale psihologiei pozitive, iar prezentările pe secțiuni, împărtășirea cu colegii a preocupărilor de cercetare. Congresul oferă un spațiu generos unde putem aduce cercetări în premieră și lucrări în curs de desfășurare pentru a genera dezbateri, a putea contrasta contribuții, opinii și sugestii și a le oferi comunității științifice alături de soluții de intervenție pentru ameliorarea calității vieții unor categorii variate de beneficiari.

Asociația internațională Psicología Evolutiva y Educativa de la Infancia, Adolescencia, Mayores y Discapacidad (INFAD) reprezintă un grup de profesori și cercetători foarte conștienți de noile realități pe care societatea actuală le trăiește, de schimbările care au loc la nivel de generație, care se resimt și la nivel de cultură contemporană, și de beneficiile pe care psihologia le poate oferi lumii din ziua de astăzi.

Mai multe detalii se găsesc la:  https://www.congress-28.infad.eu/